Početna | Reference | Linkovi | Kontakt

Sve veze
Kontakt telefon

Web dizajn - pravi saveti za dobar web sajt

CMS - sistem za održavanje sadržaja stranica
(content management system)

Šta je to CMS?

CMS je skraćenica sa engleskog content management system, što u prevodu znači sistem za održavanje sadržaja. Preko CMS sistema vlasnik sajta ne mora da cima njegovog webmastera sa bilo kakvu prepravku ili izmenu sadržaja na sajtu, pošto on samostalno može da izvrši tu izmenu preko jednog ADMIN panela, koji je vrlo jednostavan za upotrebu.

Preko ovakvog CMS-a možete menjati sadržaj teksta, dodavati nove proizvode, menjati cene postojećih, dodaviti slike u galeriju, menjati i dodavati vesti i aktuelnosti i tako dalje.

Da li je rukovanje CMS-a komplikovano?

Naši CMS sistemi su veoma jednostavni za upotrebu. Ako ste ikada koristili bilo kakav webmail, onda će vam korišćenje naših CMS sistema ići kao od šale.

NAPOMENA: Naši CMS sistemi nisu JOOMLA sistemi, koji su izuzetno teški za upotrebu za obične korisnike. Iz iskustva znamo da običan korisnik ne može da se snadje u Joomla CMS sistemu !!

Baš iz tog razloga smo mi razvili svoj CMS sistem, koji je krajnje jednostavan za korišćenje, i veoma je "user friendly" i za obične korisnike, koji nemaju nikakvo programersko iskustvo.

 

Subotica Link - dodajte link besplatno Copyright © 2009 Web i grafički dizajn,
izrada sajta i optimizacija sajtova za Google Web harmony portfolio strana